0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Geld inzamelen met een stroopwafelactie:

 
Veel scholen, verenigingen, kerken en andere nonprofit organisaties hebben het moeilijk in het huidige economische klimaat.  De plannen gaan onverminderd door, de sociale cohesie wordt in de huidige maatschapij steeds belangrijker maar het werven van sponsoren en gemeentelijke subsidies gaat steeds moeizamer. Wij bieden u de helpende hand.....

Door het verkopen van stroopwafels aan leden, donateurs, vrienden, familie en buurtgenoten kan er een significante bijdrage gegenereerd worden om uw plannen te realiseren.
 

De voordelen op een rij......
 
1. Geen minimale afname
 
2. Geen financiele risico´s
 
3. Hoge winstmarge
 
4. Startklaar pakket
 
5. Product dat bij jong en oud in de smaak valt

6. Product is niet seizoensgebonden 
 

GEEN RISICO MAAR WEL RENDEMENT !


Op het moment dat u het contactformulier heeft ingevuld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U informeert ons over uw plannen en wij voorzien u van het pakket dat u onder de deelnemers kunt verspreiden. Kortom, u kunt morgen al starten als u dat wilt.

 
Op een nader te bepalen tijdstip is het totaal aantal bestelde pakjes stroopwafels duidelijk, wij gaan hard aan de slag om uw dagverse stroopwafels op ambachtelijke wijze en zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en conserveringsmiddelen te bakken, en dat proeft u !
 
 
Op de dag van levering komen wij met onze mobiele stroopwafelkraam, bij u op locatie leveren. De klanten kunnen hun bestelde stroopwafels aan de kraam ophalen, daarnaast bakken wij ter plekke onze fameuze Superwafels. De zoete geur en ambachtelijke presentatie maken het feest compleet.

 
 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »